Ресурсна скриня для педагогів

Ресурсна скриня це добірка вправ та інструментів, які допоможуть дорослим навчити дітей емоційної стійкості, співпереживання і стресостійкості.

“Це скарбничка інструментів для роботи вихователів дитячих садків, учителів молодшої школи й батьків для ознайомлення дитини з емоціями. Тут зібрані як авторські, так і відомі, використовувані у світі та адаптовані під нашу аудиторію і потреби практики.

У Скрині є багато практик, які допоможуть дитині навчитися розрізняти емоції, називати їх і оволодіти різними стратегіями, як дати їм безпечну форму. Ми ж пам’ятаємо, що всі емоції важливі, а поведінку ми можемо вибирати.

Також у скрині є те, що можна використовувати як наочний посібник у групі та класі для створення атмосфери близькості й безпеки”, – розповідає Ройз.

Також у ресурсній скрині є інструменти для запобігання булінгу в школі, які можуть допомогти дітям боротися зі злістю та відчувати увагу до себе.


Немає коментарів:

Дописати коментар

інклюзія

  Фіолетове кошеня мило лапи тільки в місячному сяйві. -  І що я маю з ним робити? – кішка плескала у лапи.  -  Адже хороше, розумне кошеня,...